My Bank

Friday, June 5, 2015

NEW ME CHANGED BY SHAKLEE IN JUST 3 MONTH...

  
 NEW ME CHANGED BY SHAKLEE IN JUST 3 MONTH...
 
Shalom semua....bertemu lagi kita setelah 3 bulan lebih saya ber-SHAKLEE...Inilah diri saya yg dulu pernah menderita 6 bulan jerawat teruk , kulit hitam n lemak berlapis.....ambik pic ditempat yg sama, camera sama...tp perbezaan kulit saya semakin cerah dan dagu berlapis saya hilang, dan berat dr 80kg turun ke 73kg dlm masa 3 bulan...
Nak tahu apa produk SHAKLEE yg saya amalkn dan cara pengambilan yg berkesan ...PM@ WHATSAPP - saya at 019-795 8803

Haaaa.....inilah Rahsia saya sekarang ini, Hnya SHAKLEE....Tiada yang lain...







Dan yang paling membuat saya begitu gembira kerana bonus saya bulan April dah masuk sebanyak RM 2,629.92....Gaji saya sebagai Assistant Account cum HR di sebuah kilang pun tidak setanding bonus SHAKLEE....Itu masa saya buat part time sambil kerja dulu, kerja sambil berbisnes...kerna masa sgt terhad, pergi SHAKLEE Center dan nak PERGI pejabat pos dan beratur berjam-jam nak pos barang customer.....Maka bulan May saya dgn rasminya meletak jawatan dan tumpukan perhatian terhadap bisnes ni saja sambil memberi tumpuan terhadap keluarga yg tercinta....  DAN KEPADA ANDA DILUAR SANA YANG MAHU TAMBAH INCOME KELUARGA, BOLEH JOIN BISNES SHAKLEE NI....ANDA HARUS INGAT, MEMILIH SYARIKAT YANG BETUL UTK MEMULAKAN BISNES ADALAH JAUH LEBIH PENTING BERBANDING USAHA ANDA YANG GIGIH...... 


























Hubungi Saya!!!

 Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee atau berminat untuk masuk ahli, dan mendapatkan produk-produk Shaklee dengan DISKAUN ISTIMEWA, anda boleh hubungi saya melalui mana-mana cara di bawah ya....
Panduan pengambilan supplement saya akan berikan eksklusif untuk customer saya sahaja. Malah saya juga akan berikan konsultasi pecuma buat anda sepanjang pengambilan supplement Shaklee.


ATAU

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

    ID No: 1186170
♥ BEJAU ANAK SERANG
♥ sms/whatsApp:  019 - 795 8803
♥ Fb: www.facebook.com/Jelita SIHAT sila klik LIKE utk info terkini. Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.

Tuesday, April 21, 2015

First GiveAway By SiPanjangKata



Hai YOU ALL jom join GA by sipanjangkata :)



1. Follow blog sipanjangkata, IG karlel95, add FB MuhdtHalim (so, korang senang nak tahu update tentang GA ni kan... )
2. Buat entry "First GiveAway By SiPanjangKata" dan copy paste gambar di atas.
3. Tinggalkan url entry anda di ruangan komen, kalau tak tinggalkan url confirm tak masuk dalam list peserta GA ni...
Pemenang dipilih dengan rawak melalui cabutan random.org. Tarikh tutup GA ni ialah 30 April 2015

Monday, April 6, 2015

PROMOSI SLIMMING SET SHAKLEE


Shalom semua...

Sempena promosi set slimming Shaklee bulan ni,  saya nak review sikit tentang kebaikkan produk Slim ni...
Bagi yang mencari-cari supplement yang betul, Slimming Set Shaklee adalah pilihan tepat untuk anda. Dengan kombinasi 3B iaitu Bakar, Buang dan Bina.. slimming set Shaklee membantu anda membakar dan membuang lemak dengan cepat dan membina otot untuk bentuk tubuh yang cantik dan membakar lemak dengan lebih cepat lagi.



Slimming Set Shaklee

1. Lecithin & Omega (BAKAR)

2. Alfalfa & Herblax (BUANG)

    • Dalam Slimming Set Shaklee, kedua-duanya membantu membuang toksin keluar dari badan. Dalam mana-mana program diet, anda mesti DETOKS dahulu sebab toksin akan menghalang badan anda dari menyerap khasiat baik dari supplement mahupun diet harian.
    • Toksin juga salah satu punca kenapa anda gagal turunkan berat badan walaupun telah berdiet.
    • Walaupun sesiapa sahaja boleh ambil alfalfa dan herblax, namun alfalfa lebih sesuai untuk ibu menyusu manakala herblax untuk sesiapa sahaja.

3. Cinch & ESP (BINA)

    • Cinch dan ESP dalam Slimming Set Shaklee berfungsi sebagai protein shake yang bertujuan untuk membina otot bagi meningkatkan pembakaran lemak dalam badan dan paling penting untuk elakkan badan menggeleber.
    • Sebagai protein shake, Cinch dan ESP juga memberi rasa kenyang yang berpanjangan dan secara tidak langsung mengawal nafsu makan. Ya lah.. dah kenyang mesti tak rasa nak makan kan??

Jadi perlu ke ambil semuanya? TIDAK…. Di atas cuma senarai produk dalam Slimming Set Shaklee.
Untuk tahu produk mana sesuai untuk anda, anda cuma perlu hubungi saya. Panduan makan dan tips diet saya akan berikan eksklusif untuk anda ya…

Hubungi Saya

 Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee atau berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee dengan DISKAUN ISTIMEWA, anda boleh hubungi saya melalui mana-mana cara di bawah ya.
Panduan pengambilan supplement saya akan berikan eksklusif untuk customer saya sahaja. Malah saya juga akan berikan konsultasi pecuma buat anda sepanjang pengambilan supplement Shaklee.


ATAU

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

    ID No: 1186170
♥ BEJAU ANAK SERANG
♥ sms/whatsApp:  019 - 795 8803
♥ Fb: www.facebook.com/Jelita SIHAT sila klik LIKE utk info terkini. Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.


Sunday, April 5, 2015

RAWAT SAKIT LUTUT, URAT SARAF DAN SENDI TULANG DENGAN SHAKLEE


Hai all, kali ni I nk review pasal sakit Lutut, sendi dan Urat saraf...


Saya nak kongsi kebaikan set xtravaganza vitamin sakit sendi dan lutut. Sebelum tu saya nak tanya apa itu sendi? Kena faham apa itu sendi dan peranannya.




Osteoarthritis lebih mudah dikenali sebagai sakit sendi. Ia merupakan sejenis penyakit sendi yang mempunyai ciri keradangan. Sendi pula ialah bahagian badan di mana dua tulang berlainan bertemu.

Ia berlaku apabila tulang rawan yang membentuk permukaan sendi menjadi haus. Ini akan menyebabkan sendi menjadi bengkak, sakit dan kebas dan menjadi punca kepada kemerosotan sendi tulang yang progresif (penyakit degeneratif sendi).

Keradangan berlaku kerana darah (tidak cukup khasiat) yang dibekalkan kurang meskipun seseorang itu sihat. Ini kerana, tubuh badan tidak boleh menghasilkan zat makanan yang mencukupi bagi menyelaras dan memastikan kadar pemulihan dan pembaharuan yang diperlukan.

Sendi yang selalunya berlaku keradangan adalah lutut. Hal ini demikian kerana, lutut adalah sendi yang menampung berat badan kita dan sentiasa digunakan sepanjang hidup kita.

Berikut adalah tanda-tanda penyakit Osteoarthritis:

  1. Sakit pada sendi yang terlibat.
  2. Kesukaran untuk membengkokkan atau meluruskan sendi akan berlaku.
  3. Sesetengahnya akan mengalami kebengkakan.
  4. Adanya pembesaran tulang sendi.
Bagaimanakah cara nak mengatasi sakit sendi ini? Senang sahaja. Amalkan tiga kaedah ini:


Kaedah 1 : Mengekalkan tulang rawan yang sihat

Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepad sendi dalam tiga(3) cara :
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat
(iii) meningkatkan kesan kusyen

Kaedah 2 : Mengurangkan inflamasi

Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang  melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.

Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega3 bersama glukosamina dapat meningkatkankesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja. 

Kaedah 3 : Mengekalkan sel tulang yang sihat


Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. 

Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.

Jangan biarkan sakit sendi dan lutut ini menganggu pergerakan orang tersayang... kecil pelaburannya tapi besar manfaatnya. Jadikan hadiah setiap bulan untuk ibubapa kita.

Pencegahan awal boleh menjadikan kita sihat pada masa akan datang. Sama ada kita penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting  mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia. Kesihatan yang sihat bukan untuk diabaikan!




ATAU

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

    ID No: 1186170
♥ BEJAU ANAK SERANG
♥ sms/whatsApp:  019 - 795 8803
♥ Fb: www.facebook.com/Jelita SIHAT sila klik LIKE utk info terkini. Setiap pembelian produk shaklee dengan saya anda wajib menerima konsultasi percuma daripada saya.




Sunday, March 29, 2015

SHAKLEE - SET UNTUK JERAWAT KRONIK

Atasi Jerawat Kronik dengan Set Jerawat Shaklee


Sebut je jerawat, semua orang kalau boleh tak nak pun jerawat naik kt muka. Tak kira lah jerawat kecik ke jerawat batu yang sampai bernanah tu ke, asal nama jerawat orang memang tak suka. Macam-macam cara dicari untuk hilangkan jerawat terutamanya bila jerawat naik teruk di kawasan muka. Kalau jerawat naik kat badan boleh tahan lagi sbb boleh cover, kalau di muka??



Nak kulit bebas jerawat? Boleh! Asalkan tahu cara penyelesaiannya. Dan Shaklee ada penyelesaiannya. Alhamdulillah..ramai yang tampil dengan kulit lebih cantik, licin dan yg pastinya bebas parut jerawat, bebas juga kawah2 dari parut. Bonus lain, kulit jugak lebih cerah. Tak ke seronok tu?

Bertuah CikJan ni, dulu jerawat seluruh muka sampai merah2.. 7 tahun terseksa..tapi tengok la rupanya sekarang..ade story di sebaliknya kenapa jerawat beliau hilang..jemput tonton



Tapi apapeun, kena tahu dulu kenapa agaknya jerawat terjadi supaya kita boleh atasi dan rawat dengan lebih berkesan. Jerawat terjadi bukan sahaja disebabkan oleh masalah pengeluaran sebum yang berlebihan, tetapi juga boleh dipengaruhi oleh keadaan hormon yang tidak stabil, kekurangan zink dalam badan, faktor keturunan juga boleh jadi dan yang tak boleh dilupa adalah bila kulit terlalu terdedah kepada persekitaran kotor. Keadaan ini boleh menyebabkan pembiakan bakteria di permukaan kulit dan kemudianya boleh menimbulkan jerawat.

Jadi nak hilangkan jerawat macam mana dengan Set Jerawat Shaklee ni?
Di sini saya akan khususkan cadangan untuk Jerawat Kronik iaitu, Vitamin C Sustained Release, ESP, Garlic dan Zink Complex. Fokus utama adalah untuk menghilangkan jerawat. Bila jerawat dah hilang, boleh fokuskan untuk menghilangkan parut dengan lebih berkesan pulak. Step by step ya, apa yang penting jerawat HILANG! Mari kita tengok apa kelebihan vitamin untuk jerawat ni


[Vitamin C Sustained Release]

Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
Radikal bebas yang meningkat di kawasan kulit akan meningkatkan pengeluaran sebum dan akhirnya jerawat terjadi. Haaa jadi adalah penting untuk mengawal the root cause of acne ni, itulah cara merawat yang betul!. 

[ESP- Energizing Soy Protein]

ESP adalah sumber protin, diperlukan untuk menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari. ESP diperlukan untuk merawat kulit yg rosak akibat dari jerawat

[Zink Complex]

Bagaimana zink boleh merawat jerawat? ada sebab bagaimana zink membantu untuk kulit berjerawat terutamanya lelaki. Kajian menunjukkan orang yg kulitnya berjerawat mempunyai tahap zink yang lebih rendah berbanding yg tidak mempunyai jerawat. Zink boleh mengurangkan jerawat sebanyak 50%. Zink boleh mengurangkan jumlah minyak semula jadi atau sebum, yang dihasilkan dalam kulit. Ia juga boleh membantu menyembuhkan kulit yang rosak sekitar jerawat yang tidak berkembang. Beberapa penyelidikan telah menunjukkan bahawa timbulnya jerawat sebahagiannya adalah disebabkan daripada kekurangan zink dalam diet.

[Garlic Complex]

Banyak kelebihan bawang putih. Tapi agak mustahil nk telan bawang putih yg raw tu kan untuk rawat jerawat. Jadi garlic complex adalah pilihan terbaik. Bawang putih cenderung untuk bertindak lebih baik pada bakteria jerawat dan mereka yang mempunyai kulit berminyak di mana pengeluaran minyak adalah berlebihan pada kulit yg membawa kepada jerawat. Galic adalah sumber antioksidan yg cepat dan powerful. Kesan ini bolehmenghalang radikal bebas yang merosakkan sel kulit. Bawang putih juga bertindak sebagai pencair darah kerana kandungan salisilat. Ini membolehkan aliran darah yang betul dan meningkatkan kesihatan peredaran darah.

PENTING!!! 
Product di atas HANYA memberi kesan yg optimum apabila dimakan dengan cara yang betul. Sebagai pengedar Shaklee yg berdaftar, saya bertanggungjawab untuk memastikan anda mendapat kesan yg maximum. Siapa yang bakal mendapat consultation PERCUMA berkenaan product? Tentulah HANYA pelanggan saya. Saya tidak bertanggungjawab untuk consult pelanggan orang lain.

Jika mahu kulit bebas jerawat
Jika mahu tingkatkan keyakinan dengan perubahan kulit yg lebih licin dan sihat
Hubungi saya untuk atasi masalah ejrawat anda hari ini dengan Set Jerawat shaklee
Fast action fast result 

Istimewa untuk pemegang kad direct debit dan credit card, anda kini boleh membuat pembelian secara direct dengan KLIK BUTTON ORDER NOW di bawah. Jika ingin mendpatkan harga penjimatan dengan join ahli, boleh hubungi saya terlebih dahulu sebelum pembelian dibuat.




BEJAU ANAK SERANG (ID: 1186170) - Pengedar SHAKLEE JOHOR,, SARAWAK  DAN SELURUH NEGERI
FB: Miz BJ
No Tel: 019-7958803
Email: bjhoney_kapit@yahoo.com.my
COD area: Plentong, masai, kota masai, permas jaya

HUBUNGI SAYA SEKIRANYA ANDA BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE...

ATAU NAK BELI PRODUK SHAKLEE BOLEH PAKAI ID NO. 1186170 DI CENTER YANG BERDEKATAN ANDA.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...